Aanmeldformulier

Eerder cliënt bij ons geweest? JaNee
Hoeveelste zwangerschap is het?

Informatie

Kinderwensspreekuur
Als je een afspraak maakt bij het kinderwensspreekuur, hebben jij en je partner een gesprek met een speciaal geschoolde verloskundige. Mocht hij/zij denken dat er risico’s zijn, dan kun je op tijd verwezen worden of aanpassingen doen in je leefstijl. Voorafgaand aan de afspraak vul je een vragenlijst in op www.zwangerwijzer.nl en deze mail je naar info@vivre-voorverloskunde.nl.
Zo is de verloskundige waarmee jullie het gesprek hebben goed voorbereid en kan jullie specifieke situatie besproken worden.

Zwangerschap
Je kunt je hiervoor aanmelden als je zwanger bent. We zullen dan zo snel mogelijk een intake afspraak en een eerste echo met je inplannen. Weet je niet zeker of je zwanger bent? Je kunt bij ons een gratis zwangerschapstest ophalen.

Anticonceptie
Heb je behoefte aan meer informatie over de meest geschikte vorm van anticonceptie in deze fase van je leven? Dit kan zijn als je nog nooit eerder zwanger bent geweest, maar ook als je net bevallen bent. Maak dan een afspraak voor het anticonceptiespreekuur. Je kunt dit doen door het inschrijfformulier in te vullen of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Los kraambed
Hier kan je aanmelden als je onder zorg bent bij de gynaecoloog in je zwangerschap.
We nemen telefonisch contact met je op en bieden de mogelijkheid aan om in de zwangerschap al bij ons op de praktijk langs te komen. Mocht je hier geen behoefte aan hebben dan zien we je in het kraambed.