Pretechoscopie

Pretechoscopie in eigen praktijk

‘Wordt het een jongen of een meisje?’, ‘Hoe ziet het gezicht van onze baby eruit?’

Zou jij graag in de zwangerschap al de tijd nemen om je baby te bewonderen? Wij bieden voor alle zwangeren, ook buiten de praktijk, pretecho’s aan. Dit zijn niet-medische echo’s waarbij jou baby in beeld komt. De echo wordt gemaakt door een ervaren echoscopist, die uitleg geeft over wat ze ziet. Er wordt gewerkt met hoogwaardige en professionele apparatuur. Je kunt makkelijk en direct online een afspraak maken.

Locatie: Euromarkt 11, Alphen aan den Rijn

Een pretecho is geen medische echo, dus de baby wordt niet medisch nagekeken. De echo wordt niet  vergoeding door de zorgverzekeraar.

pret echo 2

Goed om te weten

  • Geslachtsecho vanaf 15 weken zwangerschap
  • Per pin betalen
  • Er kunnen ook echo´s in de avond gemaakt worden
  • Ook om cadeau te geven
  • Tijdens een pretecho kun je meenemen wie je wilt
  • Voor 5 euro krijg je een USB stick met alle foto’s

De vroege echo kan gemaakt worden vanaf 7-8 weken zwangerschap tot ongeveer 14 weken zwangerschap. Op deze echo kan je zien of het hartje klopt. Ook wordt er gekeken of de zwangerschap in de baarmoeder zit en hoeveel baby’s er te zien zijn. Je krijgt 2 foto’s mee. Tijdens de eerste 12 weken van de zwangerschap krijg je bij ons twee echo’s. Wil je graag nog meer echo’s, dan is dit een goede keuze. De afspraak duurt 15 minuten.

Kosten: €30,00

De echo is bedoeld om te ontdekken wat het geslacht van je baby is. Dit kan vanaf 15 weken zwangerschap. Je kunt zelf beslissen of de echoscopiste het geslacht direct tijdens de echo onthuld of dat je het nieuws nog even geheim houdt. Je krijgt dan een gesloten envelop mee met het geslacht van de baby. Je krijgt 2 foto’s mee. De afspraak duurt 15 minuten.

Kosten: €35,00

Tijdens deze echo is er 15 minuten de tijd om naar de baby te kijken. Tijdens de echo wordt verteld hoe je baby ligt en krijgt je het profiel van de baby te zien. Je krijgt 2 foto’s mee.

Kosten: €35,00

De echoscopiste heeft uitgebreid de tijd om de baby te laten zien. Er is tijd om te zien wat voor bewegingen de baby maakt. Deze echo duurt 30 minuten en je krijgt 4 foto’s mee.

Kosten: €70,00

pretecho 1