Ontspanning bij Vivre

Ontspanning bij Vivre

Ontspanning bij Vivre

Vanaf juli 2020 zijn we gestart met diverse activiteiten in ontspanning voor moeder en kind in de praktijk (Vivre Verloskunde & Echoscopie)! Vivre is namelijk gestart met een samenwerking met Praktijk Maribel.

Ik ben Tamara Aartman-Tersteeg en in deze blog wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Tamara is de drijvende kracht achter Praktijk Maribel. Ik ben 36 jaar oud en woon in Noorden. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 8 en 11 jaar oud. Al van kleins af aan was ik gek op baby’s. Ik wist dan ook al snel dat ik met baby’s wilden gaan werken. Ik heb 5 jaar lang in de kraamzorg gewerkt. Met veel passie en liefde heb ik dit beroep gedaan. Helaas kon ik dat beroep na een lange ziekteperiode niet meer hervatten.

In 2005 besloot ik een eigen praktijk op te zetten voor moeder en kind. Ik haalde mijn diploma voor yogadocent en massagetherapeut. En mijn praktijk bloeide op: Praktijk Maribel, een praktijk voor ontspanning, yoga, massage.

Ik deed mijn specialisatie op zwangerschapsyoga en babyyoga. Daarnaast ben ik bijgeschoold op het gebied van zwangerschapsmassage, babymassage en kindermassage. Nu dus ultieme ontspanning bij Vivre voor moeder en kind.

Mijn praktijk is vooral gericht op ontspanning voor moeder en kind.

Ontspanning bij Vivre; yoga

Sinds juli ben ik regelmatig bij Vivre praktijk voor verloskunde en echoscopie. Ik doe diverse activiteiten op het gebied van ontspanning voor moeder en kind. Iedere maandagavond is er zwangerschapsyoga. Daarnaast komen er cursussen ontspannen zwanger & bevallen, Mama&Baby yoga, zwangerschapsmassage en babymassage. De yoga is inmiddels al gestart met meerdere groepen en nu de zomervakantie voorbij is starten ook de babymassage en Mama&Baby yoga op de donderdagochtend.

Naast zwangerschapsyoga bij Vivre is er bij interesse ook de mogelijkheid voor kinderyoga, ouder en kind yoga, hayinni yoga, stoelyoga.

Het is mijn passie om zwangere, baby’s en kinderen een stukje rust en ontspanning te bieden door Yoga & Massage. “Elke mens is uniek, je mag zijn zoals je bent, elk mens mag stralen”

Elke mens is uniek, je mag zijn zoals je bent, elk mens mag stralen

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten in een van mijn cursussen of massages.  Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op mijn website. Volg facebook en Instagram voor alle activiteiten die plaatsvinden bij Vivre.

De komende maanden zullen er leuke kennismakingsacties zijn!